GEVOEL VOOR RUIMTELIJKHEID ZIT IN ONZE GENEN

Nadat we jarenlang hadden gewerkt bij architectenbureaus, voelden wij, Edwin en Martijn Breg, sterk de behoefte het op ónze manier te gaan doen. Zo ontstond BREG + BREG bouwkundig ontwerpers. Inmiddels bestaan we meer dan 10 jaar en verzamelden we een team fantastische architecten en bouwkundigen om ons heen.

Functie
+
Vorm

Onze overtuiging: een woning of gebouw voelt pas echt goed als het technisch en functioneel perfect in elkaar zit. Natuurlijk is de uitstraling van uw pand heel belangrijk, maar als uw huis of bedrijfspand niet voor u werkt, als het niet logisch is in het gebruik, dan voelt u zich er niet prettig. Functie komt bij ons dus altijd eerst, dan pas komt de vorm.

Persoonlijk
+
Pragmatisch

Die overtuiging komt misschien wel voort uit wat we van huis uit meekregen. Onze vader was metselaar. Thuis ging het altijd al veel over de bouw en we kregen genetisch een goed gevoel mee voor ruimtelijkheid. Wat wellicht ook helpt: onze Westfriese achtergrond. Onze persoonlijke aanpak en pragmatische instelling.

Slim
+
Creatief

De vorm, de uitstraling, dat komt (en hoe!), maar het begint met hoe u leeft en werkt en hoe we uw huis of bedrijfspand daar als een maatpak omheen kunnen ontwerpen.

projecten
Martijn Breg

“Een gebouw voelt pas goed als het technisch en functioneel goed in elkaar zit.”

Edwin breg

“De gebruikers centraal stellen, dat is belangrijk”

Rutger Klaver

"Zoeken naar de meest duurzame oplossing, tot in het laatste detail"

Andre Bankert

"Goed luisteren naar de klant, met oog voor details"

Wij zijn creatief bouwkundig ontwerpers

Wat uw opgave ook is – woningbouw, een nieuw kantoor, een herbestemming – wij beloven te verrassen. Met ons krijgt u jarenlange ervaring aan tafel, we hebben een genetische aanleg voor ruimtelijkheid en we combineren onze bouwkundige kennis met heel veel creativiteit.

hoe we graag werken