Project / nieuwbouw

Bedrijfspand Heiloo

Het gebouw begeleid de nieuwe ontsluiting.

Voor Kaptein b.v. hebben wij het nieuwe pand te Heiloo ontworpen. De locatie in Castricum was verouderd, en nieuwbouw was de enige optie, wanneer de interne bedrijfsvoering weer optimaal zou moeten functioneren. Het pand omvat 16.000m2 met daarin de opleg, versnijding, verpakking en het raspen van kaas. Tevens wordt er boter verwerkt. Het uitgebreid ontwikkelde vlekkenplan heeft ervoor gezorgd dat de interne processen soepel op elkaar aansluiten en dat de in- en uitgaande stromen van producten naadloos in elkaar overlopen. Op de kop van het pand zijn de nieuwe kantoren gepositioneerd. In het plan is rekening gehouden met toekomstige uitbreidingen voor zowel de werkvloer als ook de kantoren.

Het lijnenspel breekt de lange grote gevel, en verwijst naar de polderstructuur van het aanliggende groen. De gevel is met extra aandacht ontworpen ter voorkoming van ongedierte en binnen voldoen de ruimtes aan de HACCP eisen voor de verwerking van voedsel met open product.

Wij zijn creatief bouwkundig ontwerpers

Wat uw opgave ook is – woningbouw, een nieuw kantoor, een herbestemming – wij beloven te verrassen. Met ons krijgt u jarenlange ervaring aan tafel, we hebben een genetische aanleg voor ruimtelijkheid en we combineren onze bouwkundige kennis met heel veel creativiteit.

hoe we graag werken